İçeriğe atla
Logo
Konyaaltı

Hızlı Erişim > Haberler > Konyaaltı Caz Festivali sona erdi

Konyaaltı Caz Festivali sona erdi

05 Eki 2026
Konyaaltı Caz Festivali sona erdi

Konyaaltı Belediyesi’nin HayatPark’ta düzenlediği Caz & Lifestyle Festivali’nin kapanış akşamında sanatçı Jülide Özçelik sahne aldı.

Konyaaltı Belediyesi, HayatPark’ta iki gün boyunca süren Caz & Lifestyle Festivali düzenledi. İlk akşam Birsen Tezer’in sahne aldığı festivalin kapanışında Jülide Özçelik sanatseverlerle buluştu. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, festivalin ilk gününde olduğu gibi kapanış konserine de eşi Demet Ayne Kotan ve oğlu Can Ali ile katılarak sanat dolu geceyi izleyicilerle paylaştı. Konsere Kotan’ın yanı sıra, YENİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran da katıldı. Parkı dolduran vatandaşlar, sanatçı Özçelik’in şarkılarına hep birlikte eşlik etti.

ETKİNLİKLER GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ

Vatandaşlar, festival kapsamında gün boyunca düzenlenen etkinlik, workshop ve konserlere katıldı. Jülide Özçelik konserinin öncesinde ise sanatçılar Volkan Yıldız ile Arya Böler sahne aldı.

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKANLARSINIZ

Caz Festivali'nin ikinci gününde bir kez daha birlikte olduklarını belirten Başkan Kotan, “İlk gün, Birsen Tezer güzel sesiyle bizlere unutulmaz bir caz akşamı yaşattı. Bugün ise kıymetli sanatçımız Jülide Özçelik bizlerle olacak. Kendisine teşekkür ediyorum. Sanatçılarımızı Konyaaltı’nda konuk etmek ve sizlerle buluşturmak bizler için mutluluk verici. Konyaaltı Belediyesi olarak sanatın, kültürün ve müziğin merkezi olmakta iddialıyız. Antalya’nın şansı Konyaaltı’nda bu anlayışla çalışmaya devam ediyoruz. Sizler, Cumhuriyete ve Anadolu’nun kültürüne sahip çıkanlarsınız” dedi.

Haber Fotoğrafları

Haber fotoğrafı 1 Haber fotoğrafı 2 Haber fotoğrafı 3 Haber fotoğrafı 4 Haber fotoğrafı 5 Haber fotoğrafı 6 Haber fotoğrafı 7 Haber fotoğrafı 8 Haber fotoğrafı 9 Haber fotoğrafı 10 Haber fotoğrafı 11 Haber fotoğrafı 12
Haberler sayfasına dön