Başkan Kotan ilk nikâhını kıydı
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk nikâhını CHP Konyaaltı Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsmail Koçak ve Aslıhan Karadağ çiftine kıydı. Başkan Kotan, gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. HayatPark’ta gerçekleşen nikâh törenine Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Müge Gezginci Ünsal, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, ilçe yönetimi ile CHP Gençlik Kolları yönetimi katıldı.BİR ÖMÜR MUTLU OLUNNikâh töreninde konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “İlk nikâhımı CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanımız İsmail Koçak’a kıymak benim için bir onurdur. Bir ömür boyu mutlu olacağınıza inanıyorum.
26 Nisan 2024
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Konyaaltı Sanatevi gönüllü öğretmeni Muzaffer Emine Kasbek ve 9 öğrencisinin hazırladığı yağlı boya eserlerden oluşan resim sergisi Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında açıldı. Serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi. Açılışın ardından Başkan Kotan, Konyaaltı Sanatevi gönüllü öğretmeni Muzaffer Emine Kosbek ve katılımcılarla sergiyi gezdi.BAŞKAN KOTAN’A TEŞEKKÜR ETTİKonyaaltı Sanatevi’nin gönüllü öğretmeni Muzaffer Emine Kasbek, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’a kendilerine baharı yaşattıkları için teşekkür etti. Kasbek, “Bizlere ikinci baharı yaşattınız.
26 Nisan 2024
Konyaaltı'nda parklar yenileniyor
Konyaaltı Belediyesi ilçede bulunan parklarda bakım-onarım, yenileme, düzenleme yürüyüş yolu yapma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri en son Arapsuyu Mahallesi 610 Sokak’ta bulunan eski parka yeni çizilen proje kapsamında yürüme yoluna beton dökümü, mermer kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor. YÜRÜYÜŞ YOLLARIKonyaaltı ilçesinde bulunan parklarda bakım-onarım, yenileme, düzenleme ve yürüyüş yolu yapma çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde bulunan parklarımızın bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın güvenle yürüyüş yapmaları için parklarımıza yürüyüş yolları da yapılmasını için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve modern parklarda hava almaları, çocuklarıyla ve sevdikleriyle güzel vakit geçirmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
25 Nisan 2024
Kotan: "Konyaaltı sporun merkezi olacak"
Konyaaltı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark’ta bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve 408 sporcunun yarıştığı Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. 27 kategoride ve her yaştan sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren 54 sporcu ödüllerini aldı.SPORCULARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZHayatPark’ta düzenlenen ödül törenine katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “20 gündür sporcularımız arasında müsabakalar devam ediyordu. Turnuvayı ödül töreniyle tamamladık.  Sporu önemsiyoruz, sporcularımızı önemsiyoruz.
24 Nisan 2024
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, göreve gelir gelmez ilk ziyaretini Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse’ye yaptı. Köse’yi makamında ziyaret eden Başkan Kotan, Konyaaltı için yapacakları projelerde Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.KONYAALTI’NIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZKonyaaltı’na hizmet için göreve geldiklerini belirten Başkan Kotan, “Konyaaltı halkımız bizleri Konyaaltı Belediye Başkanlığı görevine layık gördü. Bizler de daha güzel daha yaşanabilir bir Konyaaltı için 5 yıl boyunca yapacağımız hizmetlerde Konyaaltı Kaymakamımız Rahmi Köse ile birlikte hareket edeceğiz. Konyaaltı halkımızın huzuru bizim için çok önemli.
24 Nisan 2024