Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Doğan Demir’den Başkan Böcek’e teşekkür
18 Şubat 2016

Gürsu Mahallesi’nde 306 ile 307 sokak kesişiminde bulunan 3285 parsel üzerine inşa edilen Kültür Merkezi ve Cemevi, son derece modern mimari yapısıyla bölgeye değer katıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan, mefruşat çalışmalarında ise sona gelinen Kültür Merkezi ve Cemevi, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir’den de tam not aldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şube Başkanı Tahsin Akpınar ile birlikte, Kültür Merkezi ve Cemevi’ni gezdi. Başkan Muhittin Böcek, alevi vatandaşların inanç ve kültürlerini yaşatabilecekleri son derece modern bir tesisi Konyaaltı’na kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bu tesis içersinde alevi vatandaşların cenaze törenlerini gerçekleştirebilecekleri gasil hane ve morg bulunduğunu da dile getiren Başkan Böcek, kültürel etkinlikler için de 304 kişilik tam donanımlı salon, çalışma ofisleri ve kafeterya gibi birimlerin de yer aldığını söyledi. Gürsu Mahallesi’nde son derece modern bir yapıda inşa edilen Kültür Merkezi ve Cemevi’nin 10 gün gibi kısa bir süre içinde hizmete açılacağını dile getiren Başkan Böcek, şimdiden tüm bölge sakini ve alevi vatandaşlara hayırlı olması dileklerinde bulundu.  

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ise Kültür Merkezi ve Cemevi olarak tesis edilen yapının son derece modern göründüğünü, bundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Başkan Böcek’in kendilerine bir söz verdiğini ve bu gün gezdikleri bu tesis ile bu sözün fazlasıyla yerine getirildiğini gördüğünü ifade eden Demir, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı olarak Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.