Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Başkan Böcek’ten Adlıhan Dere’ye ziyaret
11 Mayıs 2016

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un vefatının ardından yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevine seçilen Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Böcek, öncelikle 27 Mart 2016 tarihinde Ankara’da tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitiren Abdullah Sevimçok’u rahmetle andığını, ailesine ve geride kalanlara ise sabırlar dilediğini ifade etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB)’nin yeni Başkanı Adlıhan Dereyi ise bu yeni görevinde kutladığını dile getiren Başkan Böcek, “Esnafımızla yıllarca omuz omuza çalışmış, iyi ve kötü günde birlikte hareket etmeyi bilmiş bir isim Adlıhan Dere. Bu anlamda AESOB’u da layıkıyla temsil edeceğini düşünüyorum. Başkan Adlıhan Dere’ye yeni görevinde başarılar diliyor, Allah utandırmasın diyorum.” diye konuştu.

AESOB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Böcek’i kapıda karşılayan Adlıhan Dere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.