Konyaaltı Belediyesi’nde ‘Ata’mız anıldı
10 Kasım 2015

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Antalya’da törenle anıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma töreninde hazır bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği bir dizi program ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Konyaaltı Belediyesi, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında ilk olarak  45 kişiyi Anıtkabir’e gönderdi. 9 Kasım Pazartesi günü Konyaaltı Belediyesi önünden hareket eden grup sabahın erken saatlerinde Anıtkabir’de düzenlenen anma etkinliklerine katıldı.

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi’nde düzenlenen programa ise başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte tüm belediye personeli katıldı. Törende, saatler 9.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında özlemle anıldı.