Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Konyaaltı Belediyespor’dan ‘teröre’ lanet mesajı…
01 Ekim 2015

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2015-2016 futbol sezonu başladı. 7’nci grupta yer alan Konyaaltı Belediyespor, sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Muratpaşa Belediyesipor’u ağırladı. 3-0 Konyaaltı Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlanan maç öncesi takımlar, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, Terörü lanetliyoruz” yazılı afişlerle sahaya çıktı.

Maça hızlı başlayan yeşil beyazlı ekip, 3. dakikada Mubin Bıyıkoğlu ile öne geçerken, 9. dakikada Bayram Akdere ile 2-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarıda üstünlülüğünü sürdüren Konyaaltı Belediyespor,  59. dakikada Mubin Bıyıkoğlu’nun ikinci golü ile maçı 3-0’a getirdi. Karşılaşma bu skorla biterken Konyaaltı Belediyespor’un ilk maçında iyi futbol ve net bir skorla maçı kazanması taraftarlarını da sevindirdi.

Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin Böcek, sezona galibiyetle başlayan Konyaaltı Belediyeporlu futbolcu ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Böcek, takıma güvendiğini belirterek, yeni sezonda futbol severleri maçlara ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.