Başkan Böcek, “Yaz Okuluna ilgi büyük”
19 Ağustos 2015

Konyaaltı Belediyesi’nin yaz aylarında öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi amacıyla açtığı ücretsiz yaz okulu yoğun ilgi görüyor. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu’nda özellikle spor branşları yoğun ilgi görüyor. Badminton, basketbol, futbol, judo, okçuluk ve tenis gibi branşlarda açılan kurslarda öğrenciler, alanında uzman ve deneyimli eğitmenler eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiren öğrenciler, spora olan yeteneklerini keşfediyor. Ücretsiz verilen kurslarda geleceğin sporcuları yetiştiriliyor. Yaz okuluna gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Bu kurslarda beklide geleceğin basketbolcuları, futbolcuları, milli sporcuları yetişiyor. Bu kurslar ile çocukların gelişimine katkı sağlarken, onlara küçük yaşta spor yapma alışkanlığı kazandırıyoruz. Öğrencilerden ve velilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda  önümüzdeki  yıllar bu kursların sayısını daha da artırmak istiyoruz.” diye konuştu.