Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Doyran halkına söz verdi; çalışmalar başladı
26 Ağustos 2014

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yerel seçim öncesi ziyaretinde Doyran bölgesi sakinlerine verdiği sözü kısa süre içinde yerine getirdi.   Akdamlar ve Hacısekiler arasına kurulan sosyete pazarında sıcak asfalt, kaldırım ve sokak aydınlatma çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide bölgenin ikinci sosyete pazarının kurulduğu Doyran’nda çalışmalara başladı.
Doyran’a otopark ve meydan düzenlemesi
Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Muhittin Böcek, seçim öncesi Doyran bölgesinde yaptığı ziyareti sırasında kendisine gelen talepleri değerlendirdiklerini ve otopark ve meydan olarak kullanılabilecek alan düzenlemesinin startını verdiklerini söyledi. Doyran Sosyete Pazarında 2 bin metrekare bir alanı sıcak asfalt ile kapladıklarını dile getiren Başkan Böcek, amaçlarının burada ticaret yapan 71 esnafı kışın çamurdan yazın ise tozdan korumak olduğunu söyledi. Başkan Böcek, Doyran bölgesine günübirlik gelen ziyaretçilerinde bu alanı otopark olarak kullanabileceklerini bildirdi.
Güneş enerjili sokak aydınlatması
Ayrıca kaldırım çalışmalarına da başladıklarını ifade eden Başkan Böcek, Doyran Mahallesi’nde 6 bin 500 metrekare kilit taş kaldırım yapacaklarını kaydetti. Çalışmaların hızla sürdüğüne işaret eden Başkan Muhittin Böcek, ilk kez Çakırlar Sosyete Pazarında uyguladıkları güneş enerjili sokak aydınlatma teknolojisini, Doyran Sosyete Pazarı’na da kuracaklarının müjdesini verdi. Başkan Böcek, yaptığı denetimlerin ardından bölge sakinlerini ziyaret edip onlarla sohbet etti.