Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Başkan Böcek’ten genç sporculara destek
13 Haziran 2014

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhnittin Böcek, Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda dördüncülük elde eden  Leyla Kahraman Sevim Ertenü Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı. “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız.” diyen Başkan Muhittin Böcek, inşaatı tamamlanan ve hizmete hazır hale getirilen 3 bin seyirci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksiyle de bunu somut olarak gösterdiklerini kaydetti.
İlk olarak Muğla’da grup müsabakalarına katılan ve bölge birincisi olarak Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Leyla Kahraman Sevim Ertenü Ortaokulu Çim Hokeyi Takımı, Zonguldak’ta oynanan müsabakalarda dördüncülük elde etti. Bu başarının Konyaaltı ve Antalya için gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak genç sporcuların her zaman yanında olduklarını bildirdi. Başkan Böcek, bu mutluluklarını kendisiyle paylaşan sporcuları tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Leyla Kahraman Sevim Ertenü Ortaokulu Çim Hokeyi Takımı Antrenörü Eftal Demir ise konuşmasında Başkan Böcek’e verdiği destekten ötürü teşekkür etti.