Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Kapalı Pazar yeri hizmete açıldı
01 Temmuz 2016


Konyaaltı Belediyesi, kolay ulaşılabilir hizmet anlayışıyla modern ve günün gereklerine uygun projeler üretmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Siteler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, hem bölge halkı hem de pazarcı esnafı tarafından son derece memnuniyetle karşılandı.
40 bin kişiye hizmet veriyor

Siteler Mahallesi’nde hizmete açılan kapalı pazarı, Mollayusuf, Uncalı ve Uluç Mahallesi ile birlikte yaklaşık 40 bin kişiye hizmet veriyor. 24 adet kamera sistemiyle güvenlik altında tutulan Siteler Mahallesi Kapalı Pazar’ı, bay-bayan mescit, engelli tuvaleti, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemi ile de bölge halkına oldukça modern bir hizmet sunuyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Siteler Mahallesi’nde günümüzün pek çok gereklerine karşılık veremeyen eski pazar yerini son derece modern bir yapıda yeniden inşa ettiklerini kaydetti. Başkan Böcek, 7 bin metrekareye yakın bir alana kurulu olan Siteler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde vatandaşların modern, sağlıklı ve de güven içinde alış-veriş yapabildiklerini söyledi. Siteler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’yle birlikte beşinci kapalı pazar yerinin hizmet açıldığını dile getiren Başkan  Böcek, insan  öncelikli hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.