Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Konyaaltı Belediyesi’nden öğrencilere destek
01 Temmuz 2016


İlk güler yüz Konyaaltı Belediyesi’nden
Akdeniz Üniversitesi, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt işlemlerine başladı. Kayıt için Antalya’ya gelen öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü’nün Otobüs Terminali’nde kurduğu stantta belediye çalışanları tarafından güler yüzle karşılanıyor. Burada üniversite yerleşkesi hakkında kısa bilgiler de alan öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz otobüsleriyle Akdeniz Üniversitesi kampüsüne taşınıyor. Son derece rahat ve hızlı bir şekilde kampüse ulaşan öğrenciler burada kendilerini bekleyen “Öğrenci Kayıt Büroları”nda işlemlerini yaptırabiliyor.

Konyaaltı Belediyesi öğrenci ve velilerini kampus içersinde de yalnız bırakmıyor. Öğrenciler üniversite kayıt işlemlerini yaptırırken, velilerde Konyaaltı Belediyesi standında kendilerine sunulan çay ve su ikramıyla dinlenme fırsatı buluyor.

Belediyenin tüm imkânları hizmetlerinde
Kültür ve sanat faaliyetleri yanı sıra eğitime olan destekleriyle de ön plana çıkan Konyaaltı Belediyesi,   üniversite eğitimi almak için Antalya’yı tercih eden öğrencileri ilk karşılayan isimler arasında oldu. Konyaaltı Belediye Başkan Böcek, üniversite eğitimi alacak olan öğrencilerin kayıt gününde yaşadıkları zorlukları en aza indirmek için belediyenin tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını söyledi. Öğrencilere Antalya şehir haritası hediye ettiklerini söyleyen Başkan Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Konyaaltı Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ulaşım ve rehberlik hizmeti, son kayıt tarihi 6 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.