444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan Esen’den Muhtarlar Derneği’ne tebrik ziyareti
15 Eylül 2021
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nda güven tazeleyen Faruk Kıldıran’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası yeniden Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ve yönetimini ziyaret etti. Faruk Kıldıran’ı tebrik eden Başkan Esen, “Seçiminiz hayırlı olsun, yeni döneminizde çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

SİYASET ÜSTÜ ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldikleri günden bu yana siyaset üstü çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Esen, kimsenin kendilerine yaklaşmaktan imtina edemeyeceği sıcaklık ve eşitlikçi bir yaklaşımla yol aldıklarını kaydetti. Esen, ‘‘Muhtarlık da belediye başkanlığına benziyor. Hatta muhtarlık belediye başkanlığından bir adım da ötededir, çünkü tamamen siyaset üstü bir makamdır” diye konuştu.

MUHTARLARLA UYUM İÇİNDEYİZ

Konyaaltı’nda belediyenin muhtarlarla uyum içinde çalıştığına dikkat çeken Esen, pandemi döneminde belediyenin gelir kaybı yaşamasına rağmen muhtarların mahalleleri adına yaptıkları talepleri geri çevirmediklerini vurguladı. Başkan Esen, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün bu dönem çok daha aktif çalıştığını kaydetti.

KILDIRAN TEŞEKKÜR ETTİ

Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran da ziyaretin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Başkan Esen’e her an ulaşmalarının mümkün olduğunu belirten Kıldıran, Konyaaltı Belediyesi’nin her türlü desteği kendilerine sunduğunu dile getirdi. Kıldıran, yeni seçilen yönetimin de yine Konyaaltı için çalışacağını sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda Başkan Esen, Kıldıran ve yönetime plaket ile çiçek takdim etti.