444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Semih Esen, haftaya yoğun başladı.
15 Nisan 2019
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, haftanın ilk günü mesaiye yoğun başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı ve Kepez İlçe Teşkilatı ile İYİ Parti (İP) Kepez İlçe Teşkilatı yönetimini makamında ağırladı.

Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak resmen görevine başlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tebrikleri de makamında kabul ediyor. Başkan Semih Esen, son olarak CHP Konyaaltı ve Kepez İlçe Teşkilatı ile İP Kepez İlçe Teşkilatı yönetimini makamında ağırladı. 


CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, seçim sürecini oldukça başarılı şekilde tamamlayan ve Konyaaltı’nda yüksek oy oranıyla Belediye Başkanı seçilen Semih Esen’i bir kez daha tebrik etmek istediklerini söyledi. Çiçek takdim ederek başarılar dileyen Onur Duruk, Konyaaltı’nda birlik ve beraberlik içinde birçok projeye imza atacaklarını söyledi. CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve İP Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut ise Başkan Semih Esen’e çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi. 


Konyaaltı Belediye Başkanı Esen ise CHP ve İP Teşkilatı Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarını kaydetti. Millet İttifakının tarafları olarak oldukça başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini ifade eden Semih Esen, tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da yeni bir dönemin başladığını kaydetti. Başkan Esen, bu yeni dönemde Konyaaltı’nda birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.