Hızlı Erişim>Duyurular

7326 SAYILI KANUN İLE BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru Adımları;

1- Başvuru Talep formu indirilip formun eksiksiz doldurulması,

2-Başvuru formunda istenilen belgelerin tamamlanması, (vekâletname, tüzel kişilik ise kanuni temsilcisi veya yetki belgesi)

3-Doldurulan başvuru formu;

Tüzel Kişilerin; kanuni temsilcileri tarafından yetki belgesi ile birlikte Antalya Konyaaltı Belediyemizin Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi No:77 Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bizzat teslim edilmesi gerekmektedir.

Gerçek Kişilerin; Covid-19 tedbirleri kapsamında www.konyaalti.bel.tr web sitemizden çıktısı alınıp doldurulan başvuru talep formunu imzalayarak “Antalya Konyaaltı Belediyemizin Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi No:77 Mali Hizmetler Müdürlüğümüz adresine posta ile 31.08.2021 tarihinden önce gönderilmesi halinde kontrol işlemleri yapılarak yapılandırma işlemi yapılacaktır.

**Kanun kapsamında vadesi 30/04/2021 ve öncesi borcunuz olup olmadığı bilgisine web sitemizden (e-ödeme linki) ulaşabilirsiniz.

**BEYAN VERİLMEMİŞ ESKİ TAPULARINIZI GELİN YAPILANDIRALIM

Son Başvuru Tarihi: 30.09.2021

Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.