444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
“Konyaaltı’nda engelleri birlikte aşıyoruz”
05 Aralık 2018
Konyaaltı Belediyesi, 5 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında geleneksel hale getirdiği kahvaltı ile Antalya'da hizmet veren engelli derneklerini ağırladı.

Konyaaltı Belediyesi, 5 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği kahvaltıda, engelli vatandaşların üyesi olduğu kurum ve kuruluşları ağırladı. Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Edip Kemal Bahadır ve Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz’ün ev sahipliğinde, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Mehmet Karavural, Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Yasemin Yaraşır, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şube Başkanı Cemalettin Çakar ve engelli dernek üyeleri, Konyaaltı Belediyesi’nde bir araya geldi. 

Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Bahadır, Konyaaltı Belediyesi olarak hayata geçirdikleri her projede engelli vatandaşları dikkate aldıklarını belirterek, “Amacımız engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmak. Fiziksel engelli bireylerimiz için kılavuz kaldırım taşlarından engelli asansörüne, rampalardan akü şarj istasyonlarına birçok hizmet sunduk. Engelli Kamu Personeli Sınavı (EKPSS) kursu ile de engelli bireyleri hayallerine kavuşturuyoruz” dedi. 

Kahvaltı da Başkan Vekili Bahadır ve Başkan Yardımcısı Gürbüz tek tek masaları gezerek, engelli vatandaşlarla sohbet etti.