444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan Böcek, “Gençlik Lokalimizi açıyoruz”
14 Kasım 2018
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi'nin güney sınır komşusu olan Pınarbaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Gençlik Lokali’nde incelmelerde bulundu.

Akdeniz Üniversitesi'nin güney sınır komşusu Pınarbaşı Mahallesi'nde 730 ve 732 Sokak kesişiminde, 1100 metrekare alan üzerine inşa edilen Gençlik Lokali, tamamlandı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşası tamamlanan Gençlik Lokali’ni ilgili birim müdürleriyle birlikte gezdi. 
Konyaaltı'nda eğitime dönük birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, üniversite öğrencilerine yönelik oluşturdukları bir projeyi daha tamamladıklarını söyledi. Pınarbaşı Mahallesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan Gençlik Lokalinin, çevre düzenlemesiyle birlikte hizmete hazır hale getirdiklerini dile getiren Muhittin Böcek, ücretsiz çay ve çorba ikramın yapılacağı bu tesisi çok kısa bir süre içinde öğrencilerin hizmetine açacaklarını bildirdi. 
Gençlik Lokali ile amaçlarının öğrencilerin hayatlarını biraz olsun kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Başkan Böcek, 390 metrekare kapalı ve 365 metrekare yeşil alanıyla oldukça modern inşa edilen bu alanda öğrencilere kütüphane, internet, okuma salonu gibi hizmetlerinde verileceğini kaydetti.