Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Konyaaltı Belediyesi’nden ‘çelik bariyer’li tedbir..
07 Aralık 2015

Konyaaltı Belediyesi, özellikle yaz aylarında araç trafiğinin yoğun seyrettiği Feslikan Yaylası yolu üzerinde güvenlik tedbiri çalışmalarına başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, zaman zaman trafik kazası gibi istenmedik olayların meydana geldiği Feslikan Yaylası ve Saklıkent Mahallesi yolu üzerinde 'koruyucu' olarak da bilinen ‘oto korkuluk bariyer’ döşeme çalışması başlattıklarını söyledi.

FESLİKAN YOLUNA, 2 BİN 500 METRE KORKULUK İlk olarak Feslikan Yaylası yolu üzerinde başlatılan çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade ede Başkan Böcek; ölüm, yaralanma, sakat kalma ya da maddi hasarlarla sonuçlanan bu tür trafik kazalarının önüne geçmeyi amaçladıklarını söyledi. Çelik oto korkuluklar, Feslikan Yaylası yolu üzerinde keskin viraj ve uçurumun bulunduğu 2 bin 500 metre yol kenarına döşenmeye başladıklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, bu yol üzerinde ki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını kaydetti. Buradaki çalışmaları tamamladıktan sonra ekipleri Saklıkent Mahallesi yolu üzerine yönlendireceklerini dile getiren Başkan Böcek, Saklıkent ve ilçe merkezinde bulunan tehlikeli yol kenarlarına toplam bin metre oto korkuluk bariyer monte edeceklerini bildirdi. 

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, özellikle keskin viraj, şarampol yada uçurumun bulunduğu yol kenarlarını karayollarında 'koruyucu' olarak da bilinen çelik bariyerler ile çevrelediklerini, böylece oluşabilecek trafik kazalarının da daha hafif şekilde atlatılabileceğini söyledi. Temennilerinin böyle bir durumla hiç karşılaşmamak olduğunu da ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak her türlü olasılığı düşünüp, gerekli tedbirleri almak durumunda olduklarını kaydetti.