Böcek’ten “Akdeniz Tıp Taksi” esnafına müjde
22 Ekim 2013

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi taksici esnafını ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, esnafın taleplerine yerinde çözüm üretiyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Taksi Durağı esnafıyla bir araya gelen Başkan Böcek, burada kendisinden talep edilen yeni taksi durağı için, yer incelemesinde bulundu.

Şehir estetiği gözeterek yapılan taksi duraklarında her türlü konforun düşünüldüğünü dile getiren Başkan Böcek, taksici esnafının ilçeye yakışan şekilde modern duraklarda hizmet vereceğini kaydetti. Böcek, “Her türlü konforu düşünüyoruz. “Taksi Durağı Projesi”nde şoförlerimiz için dinlenme alanı, mutfak ve tuvalet bulunuyor. Ayrıca dış mekanda oturma birimleri yer alıyor. İlçemize yakışan yeni duraklarımızla görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış oluyoruz.” dedi.

Yeni yapılacak ‘durak’ sayesinde vatandaşa daha kaliteli hizmet vereceklerini söyleyen Akdeniz Üniversitesi Tıp Taksi Durağı 2. Başkanı Recep Bozkurt, Başkan Böcek’e ilgisinden dolayı teşekkür etti.