Z. Marsel Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e okul müdürü İbrahim Gürkan Aksungur, çevre düzenlemesi ve okul bahçesinin asfaltlanmasından dolayı teşekkür etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek, Z. Marsel Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Okul müdürü İbrahim Gürkan Aksungur ve öğretmenlerle bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, “2018-2018 eğitim-öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir eğitim sezonu geçirmenizi dilerim. Belediyemiz olarak sizlere elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Gelen talebinizi kısa sürede tamamladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizler için çok değerli” dedi.

(27-09-2018)