Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Yaz Okulu’nun kapanış töreninde, kursiyerlere belgelerini verdi.

KONSEM bünyesinde açılan Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu’nda 19 branşta eğitim gören bin 380 öğrenci, düzenlenen kapanış töreniyle sertifikalarını aldı. Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden spor kurslarına kadar pek çok branşta eğitim gören kursiyerler, Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

19 BRANŞTA BİN 380 KİŞİYE SERTİFİKA KONSEM olarak her yıl mesleki, sanat ve de hobi kursları açtıklarını ve bu kurslarda yüzlerce kişiye eğitim verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu kapsamında açtıkları kurslarda eğitim gören bin 380 kişinin sertifika almaya hak kazandığını söyledi. Yaz döneminde özellikle öğrencilerin tatillerini değerlendirme fırsatı buldukları bu kursları son derece önemsediklerini dile getiren Muhittin Böcek, 8 haftalılık bu eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerleri tek tek tebrik etti. Başkan Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlık yapan öğrenci ve ailelerine şimdiden başarılar dilediğini bildirdi. Başkan Böcek, konuşmasının sonrasında öğrencilere sertifikalarını verdi.

Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland gibi modern tesislerde; basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, güreş ve badminton spor gruplarıyla birlikte toplam 19 branşta eğitim gören bin 380 öğrenciye belgeleri verildi.

(03-09-2018)