Geçtiğimiz hafta Edirne’de yapılan 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri omuzlayan Orhan Okulu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 657. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Orhan Okulu’yu makamında ağırladı. Ziyarete, Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Döşemealtı Spor Kulübü Güreş Antrenörü Kemal Yılmaz’da katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise şöyle konuştu; “Muhittin abime bizleri ağırladığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Konyaaltı ve Döşemealtı olarak bizler kardeş belediyeyiz. Edirne Kırkpınar Güreşleri’nde aldığımız altınkemer, Döşemealtı tarihinde bir ilkti. Döşemealtı tarihinde bir ilke imza attık. Geçen sene bu mutluluğu Konyaaltı adına İsmail Balaban kardeşimiz yaşamıştı. Bu yıl da Orhan kardeşimizle bizler yaşıyoruz. Çok mutlu olduk.”

Başkan Muhittin Böcek, Orhan Okulu’ya tam altın hediye gederken, Başkan Turgay Genç’e ve onun teknik ekibine çiçek takdim etti.

(20-07-2018)