Her fırsatta “Çalışanlarımızın alın teri kurumadan haklarını veriyoruz” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin, teşekkür etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde Konyaaltı Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Antalya Şubesi arasında imzalanan toplu sözleşme ile memurların yüzünü güldürmüştü. Bu sözleşmeden son derece memnun kalan Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin ve yönetimi, Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret ederek teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi ile yaptıkları toplu sözleşmenin her zaman iki tarafın da uzlaşmasıyla tamamlandığını dile getiren Ünal Şahin, Başkan Muhittin Böcek’e bu uzlaşmacı yaklaşımından dolayı teşekkür etmek istediklerini bildirdi.

“Belediyemizde 164 memur personel görev yapmakta.” diyen Muhittin Böcek, gerek memur gerek ise işçi kadrosunda çalışan personelin haklarını, her zaman gününde teslim ettiklerini söyledi. Başkan Böcek, “Çalışanlarımızın alın teri kurumadan haklarını veriyoruz. Tüm Yerel-Sen ile geçtiğimiz günlerde imzaladığımız toplu sözleşme ile memur çalışanlarımızın maddi ve sosyal tüm haklarında iyileşme sağladık. Çalışanlarımızın mutluluğu bizleri de mutlu etmekte.” diye konuştu.

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin, Başkan Böcek’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

(16-07-2018)