Muhittin Böcek, vatandaşların Ramazan Ayını tebrik ederek, rahmet ve bereket ayı olan Ramazanın, İslam alemi ve insanlık için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

">

Konyaaltı Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmalarını Ramazan Ayında da artırarak devam ettiriyor.

Konyaaltı Belediyesi ibadethanelerde temizlik çalışmalarını Ramazan Ayında da sürdürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaşam standartlarını yükselten ve sosyal belediyecilikle ilgili çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Birçok alanda olduğu gibi ibadethanelerin de temizliğiyle ilgili hizmetlere önem verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, toplam 42 ibadethanenin temizliğinin yapıldığını ve kalan camilerin de temizliğinin devam ettiğini vurguladı.

Başkan Böcek, “Ramazan Ayında 63 cami ve 10 mescit olmak üzere toplam 73 ibadethanemizin temizlik işlemleri yapılıyor. Camilerimizin pırıl pırıl olması için gayret gösteriyoruz. İbadethanelerimizi yılda düzenli olarak temizliyoruz. Camilerimizin halılarının yıkanmasından minberlerin, mihrapların, avizelerin, ayakkabılıkların temizlenmesine kadar tüm temizlik işlemlerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da olumlu geri dönüşler alıyoruz" dedi.

(29-05-2018)