Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri muhteşem bir yılsonu gösterisine imza attı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te minikleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin “Yılsonu Sergisi ve Gösterisi” Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kreş öğrencilerin bu mutlu günlerine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te ortak oldu. Başkan Böcek, ilk olarak miniklerin hazırladığı sergisi gezdi. Başkan Muhittin Böcek, daha sonra kreş öğrencilerin büyük bir özveriyle çalışarak hazırladıkları gösteriyi izledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, minik öğrencilerin bu güzel mutluluklarına ortak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Başkanı Muhittin Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak birçok örnek projeye imza attık. Halkımıza dokunan hizmetler üretiyoruz. 3 yaşından 93 yaşına kadar bütün vatandaşlarımıza hizmet veren çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kreşlerimiz Antalya’da bir marka haline geldi. Çocuklarımızın sergisini gezdim. Çok güzel çalışmalar yapmışlar. Velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Minik öğrenciler, daha sonra hazırladıkları gösterileri sundu. Kreş öğrencileri performansları ile velilerini kendilerine hayran bıraktı. Minikler, İngilizce şarkı söyleyip, halk oyunları, modern dans ve birbirinden farklı performans ile yıl boyu öğrendiklerini sahnede ortaya koydular. Çocuklarını gösteri boyunca büyük bir dikkatle izleyen anne ve babalar ise duygulu anlar yaşadı. Gösterilerin ardından Uncalı ve Gürsu Kreşlerinin 6 yaş grubundan 78 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Konyaaltı Belediyesi Kreşleri’nden mezun olarak eğitim-öğretim hayatından yeni bir adım atacak öğrenciler keplerini fırlatarak büyük bir mutluluk yaşadı.

(28-05-2018)