Konyaaltı Belediyesi tarafından Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlkokulu bahçesinde yapılan kilit taşı uygulaması ile öğrenciler kışın çamur olmaktan yazın ise toz olmaktan kurtuldu.

Konyaaltı Beledilesi yıl boyunca eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda bir öğrenci yurdunda bahçe düzenlemesi yapan Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şimdide Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlkokulunun bahçesinde kilit taşı uygulaması yaptı. Okul yönetiminden gelen talepleri değerlendiren Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okulun bahçe duvarı boyunca 350 metrekare alana kilit taşı döşedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bölgede ki okullar ile yıl boyunca irtibat halinde olduklarını belirterek onlardan gelen her türlü talebi değerlendirdiklerini söyledi. Okulların sosyal içerikli projelerine gerek salon tahsisi gerek ise diğer araç gereç tahsisi ile destek olduklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, fiziksel anlamda da bahçe düzenlemesi, boya-badana yada diğer tadilat gibi konularda yardımcı olduklarını söyledi. Son olarak Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlkokulunun bahçesinin bir bölümünün özellikle yağmurlu günlerde çamur olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, burayla ilgili okul yönetiminden gelen talep üzerine çalışma başlattıklarını bildirdi. Başkan Böcek, Ekiplerin hızlı bir şekilde kilit taşı uygulaması yaptığını belirterek, öğrencilerin böylelikle kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise tozdan kurtulacağını kaydetti.

(28-02-2018)