“Çocuklar Haklarına Yürüyor” projesini son derece önemsediğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, ülkemizde çocukların da ‘hak’ için yürümek istemesinin düşündürücü olduğuna dikkat çekti. Başkan Muhittin Böcek, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Böyle önemli bir konuya dikkat çekmek istemenizden dolayı sizleri kutluyorum. Bu projede size her türlü katkıyı sunmaya hazırım. Ortak bir çalışmayla projeyi daha da geliştirebiliriz. Son günlerde çocuk istismarı haberleri bizleri derinden üzüyor. Nisan ayında çocuklarımız için Mutlu Çocuk Fuarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

">

“Çocuklar aydınlık yarınlarımızdır” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bahçeşehir Uğur Okulunun “Çocuklar Haklarına Yürüyor” projesine destek olacağını söyledi.

Ülkemizde son zamanlarda çocuklara karşı işlenen suç oranında ki artış, toplumda büyük endişelere yol açıyor. Bahçeşehir Uğur Okulları öğrencileri ise bu endişeleri bir kenara bırakıp hakları için kolları sıvadı. “Çocuklar Haklarına Yürüyor” sloganıyla hakları için yürümeye hazırlanan çocuklara ilk destek Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten geldi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya Bölge Koordinatörü Şakir Uluçay, öğretmen ve öğrencileri makamında ağırladı. Ziyarette, Bahçeşehir Uğur Okulları Ortaokul’u öğrencileri Başkan Muhittin Böcek’e "Çocuklar Haklarına Yürüyor" konulu sosyal sorumluluk projelerini tanıttı. Öğrenciler, nisan ayı içerisinde gerçekleştirecekleri yürüyüş etkinliğiyle ‘çocuk haklarına’ dikkat çekmek istediklerini söyledi.

(20-02-2018)