Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve yeni yönetimini makamında ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim ile yeniden güven tazeleyen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, yeni yönetimiyle birlikte Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Mehmet Ali Alkan ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Böcek, “Şoför adamın arkasında devlet sırrı konuşulur” diyerek şoförlük mesleğinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Muhittin Böcek, “Esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onları dinliyor, sorunlarına çözüm noktasında ortak projeler geliştiriyoruz. Bölgemizdeki taksici esnafımızla sürekli istişare halindeyiz. Mehmet Ali başkan ile birlikte geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de birlikte ortak projeler geliştireceğimize inancım tam” dedi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Başkan Muhittin Böcek’e desteklerinden ve esnafın yanında olmasından dolayı teşekkür ederken, “Yeni dönemimizde Konyaaltı Belediyemizle birlikte yeni çalışmalar yapacağız. Başkanımız her türlü sorunumuzda bizlere desteğini esirgemiyor” diye konuştu. Ziyaret sonrasında Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alkan, Başkan Muhittin Böcek’e çiçek takdim etti.

(07-02-2018)