Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplumsal bilinci arttırmak, vatandaşların doğru, tarafsız haber alabilmesi amacıyla ilkeli bir yayıncılık yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’yle ilgili bir mesaj yayınladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek; demokrasinin vazgeçilmez unsuru, kamuoyunun gözü kulağı olan; doğru, tarafsız, objektif, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeden tüm gazetecilerin bu özel günlerini kutladı.

Başkan Böcek, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi, ’Basın milletin müşterek sesidir.’ zaman kavramı olmaksızın zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımız şehrimizin, ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktarmak adına özveriyle görev yapmaktadır. Basın kuruluşlarımızın daha özgür bir Türkiye adına verdiği mücadelede her zaman gazetecilerimizin yanındayız. Bu düşüncelerle tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.

(09-01-2018)