Doyran Mahallesi’nde inşa edilecek olan Doyran Camii için temel atma töreni gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, caminin şimdiden bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Doyran Mahallesi’nde halihazırda bulunan Merkez Caminin yerine inşa edilecek olan Doyran Caminin yapımına düzenlenen temel atma töreniyle başlanıldı. Doyran Cami Derneğinin girişimleriyle inşa edilecek olan caminin temel atma törenine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Dernek yetkilileri ve bölge halkı katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek konuşmasında Doyran Caminin şimdiden tüm bölge halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Antalya İl Müftüsü Osman Artan ise konuşmasında bölgenin ihtiyaçlarına cevap veremeyen Merkez Cami yerine daha modern ve ferah bir cami inşa edileceğini söyledi. Osman Artan Doyran Cami Derneğine ve Başkan Muhittin Böcek’e destekleri için teşekkür etti. Konuşmaların ardından Antalya İl Müftüsü Artan’ın dualarıyla temel atıldı.

(09-01-2018)