Antalya Süper Amatör Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaaltı Belediyespor galibiyet serisini sürdürüyor. Konyaaltı Belediyespor ligdeki 7 maçını da kazanarak 21 puanla liderliğini koruyor.

Bu sezon Antalya Süper Amatör Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaaltı Belediyespor, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Konyaaltı Belediyespor, ligin ilk 7 haftasında oynadığı 7 maçı da kazanarak liderlik koltuğundaki yerini perçinledi. Hafta sonunda oynadığı Antalya Sanayispor maçını 2-0 kazanan yeşil beyazlı ekip puanını 21’e yükseltti.

Grubunda mağlubiyet yüzü görmeyen Konyaaltı Belediyespor, bu hafta ligin ikinci sırasında yer alan Kestel Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlı ekip bu maçını kazanarak galibiyet seresini sürdürmek istiyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, galibiyet serisini sürdüren genç yetenekleri başarılı performanslarından dolayı tebrik etti. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesporumuz bu sezon oynadığı 7 maçı da kazanarak ligde iyi bir grafik yakaladı. İnanıyorum ki takımımız bu sezon başarılı performansını sürdürerek şampiyon olacak” dedi.

(24-10-2017)