Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendilerine ‘şehrin eşrafları’ diyen iş adamlarıyla birlikte kahvaltıda bir araya gelerek, Konyaaltı’yla ilgili projelerini anlattı.

Antalya’nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi Konyaaltı’nın mimarisi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, işadamlarıyla bir araya geldi. Kendilerine ‘şehrin eşrafları’ diyen Başkan Muhittin Böcek, Wise Hotel işletme sahibi İlker Balbay’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda projelerini anlattı.

Başkan Böcek, bundan 10-15 yıl öncesine kadar ulaşım araçlarının dahi çok nadir geçtiği Konyaaltı’nın bu gün Antalya’nın ve de Türkiye’nin en modern ilçelerinden biri olduğunu söyledi. İnsana dokunur projelerle 7’den 70’e herkesi kucakladıklarını ifade eden Muhittin Böcek, yatırımları bölge halkının ihtiyaçları ölçüsünde gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi, Emekli Kahvesi, Yaşlılar Kreşi, KONSEM ve  KOSHİM gibi projelerin yanı sıra bölgeye hizmet eden muhtarlar için de modern muhtarevleri yaptıklarını söyledi. Bir ay gibi kısa bir süre içinde de Antalya’nın en büyük Fuar ve Kongre Merkezini hizmete açacaklarını dile getiren Muhittin Böcek, bu yıl 8.si yapılacak olan Antalya Konyaaltı Kitap Fuarını da burada açacaklarını bildirdi.

Modern kapalı pazar yerleri, kent meydanları, temalı parklar yaptıkları diğer çalışmalar arasında olduğunu belirten Başkan Böcek, yatırım yapmak isteyen iş adamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

(18-10-2017)