Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahallesine 24 derslikli okul yapımı için Belediyeye arsanın 5 bin metrekarelik kısmını düzenlenen törenle hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftine devretti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi’nde 24 derslikli okul yapımı için ilk adımı attı. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol ile Hurma Mahallesi’nde 7471 ada 3 parsel üzerinde Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan arsanın 5 bin metrekarelik kısmını okul yapımı için hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftine devredildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte protokole Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ve hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çifti de imza attı.

Uncalı Mahallesi’nde bağışladığı arsa üzerine Antalya’nın en büyük okulunun yapıldığını dile getiren Muhittin Böcek, Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi ismiyle eğitime-öğretime açtıkları okulda bu yıl bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi. Bu mutluluğun tarif edilemez olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, bu günde Hurma Mahallesi’nde yapılacak olan okul için protokol yaptıklarını bildirdi. Hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftinin yaptıracağı okul için Konyaaltı Belediyesi olarak yer tahsisi yaptıklarını belirten Başkan Böcek, hayırsever çift başta olmak üzere tüm bölge halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Vali Karaloğlu ise konuşmasında okul için yer tahsisi yapan Başkan Muhittin Böcek başta olmak üzere hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftine teşekkür ettiğini dile getirdi.

İmzalanan törenle hayırsever çift tarafından Konyaaltı’nın Hurma Mahallesi'ne 24 derslikli okul inşa edilecek. Okulun bu eğitim ve öğretim yılı içinde tamamlanması hedefleniyor.

(15-10-2017)