Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “25 yıllık dostum, kardeşimdi.” dediği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Taner Cihantimur için son görevini yerine getirdi.

Yaklaşık 10 aydır kolon kanseri teşhisiyle özel bir hastanede tedavi gören, 28 Eylül Perşembe günü itibariyle de hayatını kaybeden Taner Cihantimur, Konyaaltı Belediyesi’nde düzenlenen tören sonrasında Uncalı Mezarlığına defnedildi. Tedavi sürecinden yaşamını yitirdiği güne kadar her an yanında olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise büyük üzüntü içinde son görevini de yerine getirdi.

Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törende “25 yıllık arkadaşımı, dostumu, kardeşimi kaybettim.” diyen Başkan Muhittin Böcek, konuşmakta da güçlük çekti. Göz yaşları içinde konuşmasını tamamlayan Başkan Muhittin Böcek törene katılan Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri  ve belediye çalışanları ve merhumun yakınlarıyla birlikte dua etti. Konyaaltı Belediyesi’nde düzenlenen törenin ardından Uncalı Mezarlığı’na geçen Başkan Böcek, burada taziyeleri kabul etti.

Konyaaltı Belediyesi CHP Meclis Üyesi Taner Cihantimur, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde defnedildi. Tuğçe, Cihan, Can ve Tuğba isimlerinde 4 çocuğu olan Taner Cihantimur, 1967 yılı Kars doğumluydu.

(29-09-2017)