Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstek Antalya Yeditepe Koleji Konyaaltı Kampüsünü ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk haftalarında okul ziyaretlerine devam ediyor. İstek Antalya Yeditepe Koleji Konyaaltı Kampüsü’nde öğretmen ve öğrencileri ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, yeni eğitim yılının tüm öğretmen ve öğrenciler için başarılı geçmesini diledi.

İstek Antalya Yeditepe Koleji Kurucu Başkanı Mustafa Koca ve İstek Antalya Yeditepe Koleji Konyaaltı Kampüsü ve Ortaokulu Müdürü Musa Kalaycı tarafından karşılanan Başkan Böcek, “Devletin bir lisesinin dahi olmadığı İlçemizde bu gün 52 okul ile eğitim verilmekte. Her yıl gelişerek büyüyün Konyaaltımız, eğitim-öğretimde Antalya’nın öncüsü konumunda gelmiştir. İstek Antalya Yeditepe Kolejinin bu yıl itibariyle kaldırıldığı açıklanan TEOG’da Türkiye genelinde ilk beş okul arasında yer alması da bunun en güzel örneklerinden olmuştur. Bu anlamda bir kez daha tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

İstek Antalya Yeditepe Koleji Kurucu Başkanı Mustafa Koca ise Başkan Muhittin Böcek’e eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

(28-09-2017)