Konyaaltı Belediyesi revize çalışması tamamlanan Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde bulunan park, gece aydınlatmasıyla da bölgeye estetik açıdan değer katıyor.

Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde yer alan parkta revize çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, gece aydınlatma sistemiyle sadece gündüzleri değil gece de parkın kullanımına olanak sağlıyor. Bin 500 metrekare olan parkta Konyaaltı Belediyesi ekiplerince şelale, kaya bahçesi ve çimlendirme çalışmaları kısa bir süre içinde tamamlandı. Aydınlatma sistemiyle gece de kullanılan parkta vatandaşlar, yapay şelalenin hem görsel güzelliği hem de huzur verici sesiyle keyifli akşam geçiriyor.

“Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bölgede yer alan park ve meydanları revize ederek modern görünüm kazandırıyor.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde yer alan bu parkı da revize ederek bölge halkının kullanımına sunduklarını söyledi.

Parklara farklı bir tasarım anlayışıyla revize ettiklerini ifade eden Muhittin Böcek, şöyle konuştu; “Dağın eteğine kurulu olan parkın içerisindeki kaynak suyu dinamo yardımıyla dağın etek kısmından 10 metre yukarıya taşıyarak doğal görünümde bir şelale oluşturduk. Parkın içersindeki kayaları ve ağaçları ışıklandırarak doğal yapıyı koruduk. Özel ışık görseliyle aydınlatılan park ile bölgeye estetik bir değer kattık.”

(09-08-2017)