Göksu Çayı üzerine inşa edilen köprüyle birlikte Uncalı ve Molla Yusuf Mahallelerini bir birine bağlayan Konyaaltı Belediyesi şimdide yolu sıcak asfalt ile kaplıyor.

Konyaaltı Belediyesi geçtiğimiz aylarda inşa ettiği Göksu Çayı ile, Uncalı Mahallesi 1269 Sokak ile Molla Yusuf Mahallesi 1460 Sokağı birleştirmişti. Bahtılı ve Çakırlar Mahallelerine alternatif oluşturan yolu kesintiye uğratan Göksu Çayı üzerine köprü inşa eden Konyaaltı Belediyesi şimdide bu yolda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

”Uncalı ile Molla Yusuf Mahalleler artık bir birine bağlandı.”diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 metre genişliğindeki betonarme köprünün tamamlanmasıyla birlikte bağlantı yollarını açtıklarını ve hemen ardından da asfalt çalışmalarını başladıklarını bildirdi.

Uncalı Mahallesi 1269 Sokak ile Molla Yusuf Mahallesi 1460 Sokağı açılan köprüyle birlikte bir birine bağladıklarını dile getiren Başkan Böcek, böylece Bahtılı ve Çakırlar güzergahına yeni bir alternatif yol kazandırmış olduklarını kaydetti. Muhittin Böcek köprünün bağlantı yolunun da asfaltlanmasıyla Uncalı Mahallesi’nden gelen sürücülerin Bahtılı ve Çakırlar bölgesine çok daha kolay ve hızlı ulaşabildiklerini söyledi.

(08-08-2017)