Konyaaltı Belediyesi 20. Yaz Şenlikleri'nde Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer ve “Kuzeyin Oğlu” lakaplı Volkan Konak’ın muhteşem konseriyle Antalyalılar unutulmaz bir akşam yaşadı.

1800 metre rakımda hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düştüğü Feslikan Yaylası, bir berinden değerli iki ismin muhteşem konserleriyle ısındı. Feslikan Yaylası’nda bu yıl 20.si gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi Yaz Şenlikleri, Ayşe Dinçer ve Volkan Konak’ın muhteşem konseriyle başladı. Oğlu Gökhan Böcekle birlikte etkinlik alanına giren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada yüzlerce vatandaşın sevgi gösterileriyle karşılandı. Konsere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, CHP Antalya eski İl Başkanı Cavit Arı, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve binlerce Antalyalı katıldı.

Konuşmaların ardından etkinlik Ersin Şov’un muhteşem gösterisiyle başladı. Ardından sahneye Ankaralı Ayşe, yani Ayşe Dinçer çıktı. Birbirinden hareketli şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Ayşe Dinçer, seyircilerin arasına girerek onlarla birlikte öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

İki saate yakın sahne de kalan Ayşe Dinçer, Feslikan Yaylası’nın ismini çok kez duyduğunu fakat ilk kez geldiğini belirterek, “Havasıyla suyuyla muhteşem bir güzelliğe sahip Feslikan’a beni davet eden Başkan Böcek’e teşekkür ederim.” dedi. Ayşe Dinçer’in çiçeğini CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz takdim etti.

Ardından sahne de seyirciyle kurduğu bağ ile de adından sıkça söz ettiren Volkan Konak sahne aldı. Muhteşem şarkılarını Antalyalılar için seslendiren Volkan Konak, Karadeniz yöresinin hareketli şarkılarıyla Feslikan Yaylası’nı ısıttı. Başkan Muhittin Böcek, son olarak İzmir Marşı’yla konseri sonlandıran Volkan Konak’a, Atatürk posteri ve çiçek takdim etti. Gece havai fişek gösterileriyle sona erdi.

(07-08-2017)