Saklıkent ve Feslikan Yaylası ile birlikte ilçe merkezinde sürücüler için tehlike oluşturan yol kenarlarında oto korkuluk bariyer ile güvenlik tedbiri alan Konyaaltı Belediyesi, bu projenin ikinci etabını başlattı.

Özellikle Saklıkent ve Feslikan Yaylası yolunda yaşanan trafik kazalarını en aza indirgemeyi amaçlayan Konyaaltı Belediyesi, bu güzergahlarda sürücülerin güvenliğini yol kenarlarına döşenen bariyerlerle artırıyor. Geçtiğimiz yıl Saklıkent ve Feslikan Yaylası ile ilçe merkezinde tehlike oluşturan bazı yollarda 3,5 kilometre oto korkuluk bariyer çalışması yapan Konyaaltı Belediyesi, Feslikan Yaylası yolu üzerinde bu projenin ikinci etabına başladı.

“Geçtiğimiz yıllarda sürücüler için tehlike oluşturan bazı güzergahlarda yol kenarlarına çelik bariyer ördük.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, zaman zaman trafik kazası gibi istenmedik olayların meydana geldiği Saklıkent  ve Feslikan Yaylası yolu üzerinde 'koruyucu' olarak da bilinen ‘oto korkuluk bariyer’ döşeme çalışmalarının ikinci etabına başladıklarını söyledi. Feslikan Yaylası yolu üzerinde 3 bin 700 metre çelik bariyer döşeme çalışması yapacaklarını dile getiren Başkan Böcek, bu çalışmaların 10 gün içinde tamamlanacağını bildirdi.

(04-08-2017)