Park ve meydanları doğal dokusuna bağlı kalarak yeniden inşa eden Konyaaltı Belediyesi, Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde bulunan parkta revize çalışmalarına başladı.

Bölgede yer alan park ve meydanları tek tek revize ederek modern görünüme kazandıran Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bunu yaparken de doğal dokuya bağlı kalıyor. Son olarak Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde yer alan bin 500 metrekare parkta revize çalışması başlatan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü dağın eteğine kurulu olan parkın içersinde ki kaynak suyu dinamo yardımıyla dağın etek kısmından 10 metre yukarıya taşıyarak doğal görünümde bir şelale oluşturdu. Kaya bahçesi yapılıp, çim tohumu atıldı.

Ponksiyonel ve estetik açıdan uygun ağaç, çalı ve mevsimlik bitki dikimi çalışmalarına başlanıldı. Panel ve ahşap çit montajı ile gerekli güvenlik tedbirlerinin de alınacağı park, peyzaj düzenlemesi sonrası bölge halkının kullanımına açılacak.

(12-07-2017)