Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bahtılı Mahallesi Muhtarlığı ve bölge halkı işbirliğiyle düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son günlerini yaşadığımız 11 ayın sultanı Ramazan’da iftar sofralarında bölge halkıyla buluşmaya devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Bahtılı Mahallesi Muhtarlığı ve bölge halkı işbirliğiyle düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Muhittin Böcek, burada Bahtılı Mahalle Muhtarı Hüseyin Vedat Mutlu ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Muhittin Böcek, Bahtılı Mahallesi meydanında düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek selamladı. Yemeğe Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik ile birlikte Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri de katıldı..

Yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değinen Başkan Böcek, “11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlenen bu yemekler, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu anlamda bizleri geleneksel iftar yemeğinde buluşturan Bahtılı Mahalle Muhtarı Hüseyin Vedat Mutlu başta olmak üzere tüm bölge halkına teşekkür ediyorum” dedi.

(22-06-2017)