Konyaaltı Belediyesi ve Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek, ITB Çin Shanghai Turizm Fuarı’nda Antalya’yı tanıtıyor.

Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB), ITB Çin  Shanghai Turizm Fuarı’na katılarak turizm sezonunun başlamasına kısa bir süre kala tanıtım faaliyetlerini hızlandırdı. Konyaaltı Belediyesi ve Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek’te bizzat fuara katılarak, Uzak Doğu’da ziyaretçileri, turizm kenti Antalya hakkında bilgilendiriyor.

Başkan Muhittin Böcek, 2017 yılında turizmden umutlu olduklarını söyledi. Başkan Böcek, “Geçtiğimiz yıllarda bir takım talihsizlikler yaşasakta bu yıl iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Konyaaltımızın ve Antalyamızın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bütün fuarlara katılıyoruz.  Rusya ve Avrupa pazarından farklı olarak Uzak Doğu pazarı da bizler için önemlidir. Dünyanın her tarafından şehrimizde misafirlerimizi ağırlamak istiyoruz. Çin Shanghai Turizm Fuarı oldukça verimli geçiyor. Çinli vatandaşlarımızın bölgemize ilgisi bizleri memnun etti. Tanıtım faaliyetlerimizin sonucunu bu yıl almak istiyoruz” dedi.

(11-05-2017)