1.ANTALYA KONYAALTI KİTAP FUARI  (16-19 ARALIK 2010)
"Okumak Lazım" sloganıyla yol çıkarak 2010 yılında Konyaaltı Belediyesi olarak, Antalya’da ilk kitap fuarını düzenledik. 4 gün süren 1. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarımızda, 40 stand ve okuma salonunun bulunduğu dev çadırda, 2 bin 500 öğrencinin hazırladığı öykü ve resimlerin bulunduğu 1643 eser 2 metre 40 santim uzunluğunda, 1 metre 22 santimetre enindeki kitaba yapıştırılarak Dünyanın En Büyük Kitabı oluşturuldu.

Yaklaşık 25 bin kişinin ziyaret ettiği kitap Fuarına boyunca sevilen yazarlar Tayfun Talipoğlu, Ali Nesin, Şahsanem Yağız, Zeki Saruhan, Dursun Özden, Fatma Kurt ile Türkiye’nin en genç yazarlarından Mehmet Efeoğlu okurlarla sohbet edip, kitaplarını imzaladılar.

2. ANTALYA KONYAALTI KİTAP FUARI  (01-09 EKİM 2011)
Kitapseverlerin gösterdiği büyük ilgisi karşısında ‘Akdeniz’i Yazmak’ sloganıyla Uluslar arası boyuta taşıdığımız kitap fuarımızda 2. yılında 93 bin kişiyi ağırladık. 16 ülkeden katılımcıların renk kattığı kitap fuarımızda, Ataol Behramoğlu, Ümit Zileli, Süheyl Batum, Zeynep Oral, Nihat Hatipoğlu, Ali Nesin, Nilüfer Açıkalın, Kahraman Tazeoğlu ve daha birçok ünlü yazar okuyucuları ile bir araya geldi. İmza günleri ve söyleşiler kapsamında bir araya geldiği kitap fuarımızda, paneller, konferanslar, şiir ve müzik dinletileri ile donatılan fuarda Antalyalılar 9 gün boyunca sanata doydular.

3. ANTALYA KONYAALTI KİTAP FUARI  (05-14 EKİM 2012)
Sevilen yazarlar ve okurları buluşturmaya devam ettiğimiz 3. Kitap fuarımızda ‘İnsanı Okumak’ sloganıyla 10 günde 135 bin ziyaretçiye ulaştık.

İlber Ortaylı, Banu Avar, Ahmet Ümit, Buket Uzuner, Yekta Kopan, Cezmi Ersöz, Canan Tan, Emrah Serbes, Zeynep Oral, Ece Temelkuran, Sinan Yağmur, Füsun Önal, Kahraman Tazeoğlu, Mine Kırıkkanat, Erdal Sarızeybek, Sabiha Paktuna Keskin ve Nihat Genç  imza günleri, konferans ve söyleşilerle okurlarıyla bir araya geldi.

4. ANTALYA KONYAALTI KİTAP FUARI  (16-25 EYLÜL 2013)
"Kitaplar yaşadıkça" sloganıyla 4.sünü düzenlediğimiz kitap fuarımızda 77 stantla 70 farklı yayınevi kitapseverlerle buluştu.  Sevilen yazarlar, Uğur Dündar, Cemalnur Sargut, Ece Temelkuran, Vural Savaş, Ahmet Nesin, Hakan Yılmaz Çebi, Ömer Özkaya, Ahmet Şafak, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Cezmi Ersöz, Bilal Şimşir, Mavisel Yener, Volkan Sönmez ve Erdem Karagöz, okurlarıyla bir araya geldi.

Fuarda ayrıca, İpek Ongun, Erdal Sarızeybek, Muzaffer İzgü, Atilla Şenkon, Sevgi Özel, Metin Demirtaş, Orhan Bursalı, Vedat Burak Budak, Uğur Dündar, Büşra Erdal, Nihat Genç ve Eren Erdem gibi pek çok yazar da kitaplarını imzaladı.

5. ANTALYA KONYAALTI KİTAP FUARI (19-28 EYLÜL 2014)
19 Eylül Cuma günü düzenlenen törenle kapılarını açan 5. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, son buldu. Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 60 stantla 95 farklı yayınevini ağırlayan, 86 yazar ve fikir adamını okuyucularıyla buluşturan Fuarı’ı  130 bin kişi ziyaret etti.

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Hulki Cevizoğlu, Nihat Hatipoğlu, Ahmet Şafak, Cemalnur Sargut, Abuzer Gülpınar, Gürkut Acar, Vural Savaş gibi birbirinden değerli çok sayıda ismin kitap severlerle buluştuğu fuarın son gününde ise Gazeteci- Yazar, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan konuk oldu.

6. ANTALYA KONYAALTI KİTAP FUARI (9-18 EKİM 2015)
09-18 Ekim günleri arası Cam Piramit’te gerçekleştirilen 6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı sona erdi. 10 gün süresince on binlerce vatandaşın ziyareti ettiği, bir birinden değerli yazar ve fikir insanın yer aldığı fuar, Konyaaltı Belediyesi standında düzenlenen kapanış töreniyle son buldu. 133 yayınevi 93 yazar ve fikir adamını okuyucularıyla buluşturan Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı 135 bin kişi ziyaret etti.

Hulki Cevizoğlu, Ahmet Şafak, Cemalnur Sargut, Hayko Bağdat, Yusuf Çağlar, Meleç Çe, Uğur Koşar, Vural Savaş, Bilal Şimşir, Savaş Dursun, Ayşe Kulin, Füsun Önal, Erkan İşeri, Yalçın Küçük, Fatih Tuncay, İhsan Eliaçık, Oğuz Saygın, Ergun Poyraz, Hanefi Avcı gibi bir birinden değerli yazarların yer aldığı fuarın son günü ise Can Ataklı, Büşrü Küçük, Hıfzı Topuz, Faruk Dilaver, Kahraman Tazeoğlu, Ataol Behramoğlu, Tarık Uslu, Özkan Öze, Uğur Sağındık, Tuna Erdoğdu, Saygı Öztürk ve Engin Alan, Antalyalı okurlarıyla buluştu.